★★★★★ 4.8/5 met meer dan 385+ beoordelingen op reviews.io

 
Kostenloser Versand ab € 50,- Bestellwert
We steunen sociale projecten!
Eerlijke productie zonder kinderarbeid
Kostenlose Hotline 0800 123 454 321

Ruil gelijk

Wil je iets ruilen?

Belangrijkste feiten:

✅ Ruil 15 kalenderdagen
✅ Gebruik het uitwisselingsformulier
✅ U draagt de verzendkosten voor de retourzending
❌ niet gebruikte goederen
❌ geen afgeprijsde artikelen
❌ geen mond- en neusmasker

 

Hoe ruilen:

 1. Vul het omruilformulier (download) volledig in (naam, adres + ordernummer).
  Zonder formulier kan de retourzending niet worden verwerkt en vindt er geen krediet plaats tot opheldering!

 2. Stuur het ongebruikte, ongewassen artikel voldoende gefrankeerd naar ons terug:

  FASHION FOR FRIENDS
  Oderstraße 63
  14513 Teltow
  Duitsland


 3. De kosten van retourzending zijn voor uw rekening.

 4. Na succesvolle verificatie van de retourzending sturen wij u de gespecificeerde, gelijkwaardige artikelen of, indien gewenst, een tegoedbon voor de waarde van de goederen. Deze voucher is 2 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Met deze voucher kunt u b.v. bestel een andere maat, kleur of een heel ander artikel.

 5. Zoals vermeld in punt 1, kan de retourzending niet verwerkt worden zonder een retourbon. Vertragingen hierdoor zijn niet voor onze rekening en de termijnen voor het herroepingsrecht en het vrijwillige ruilrecht lopen door. Door het grote aantal retouren zonder retourlabel en de grote inspanning die gemoeid is met het toewijzen van deze pakketten, zijn wij helaas genoodzaakt deze stap te zetten.

Let ook op onze ruilvoorwaarden, die u hieronder op deze pagina vindt.


I. Voorwaarden voor het ruilrecht

 1. Ongeacht uw wettelijke rechten bieden wij u de mogelijkheid om artikelen die u niet prettig of niet bevallen te ruilen voor een of meerdere artikelen, mits u bij het plaatsen van uw bestelling als consument handelde (ruilrecht). Deze omruiling is slechts één keer per bestelling mogelijk. Een consument is elke natuurlijke persoon die een juridische transactie aangaat voor doeleinden die overwegend noch commercieel noch zelfstandig zijn.
 2. Dit omruilrecht is geldig voor een periode van 15 kalenderdagen. De termijn voor het doen gelden van dit ruilrecht begint op de dag na levering van de goederen.
 3. Voeg bij het retourneren van de goederen de ruil retourbon (s) bij de goederen die u wenst te ruilen en vermeld daarbij welke artikelen uit ons assortiment u van ons wilt ontvangen.
 4. De goederen dienen zich in de originele verpakking te bevinden (indien de goederen in een geschikte verpakking zijn geleverd) wanneer het ruilrecht wordt gebruikt, volledig, ongebruikt (mits de goederen nieuw zijn) en onbeschadigd.
 5. Wanneer u gebruik maakt van dit ruilrecht, moet u de kosten van het verzenden en retourneren van de goederen dragen, evenals het verzendrisico. Als u de goederen naar ons terugstuurt in het kader van het gebruik van dit ruilrecht, moet u ook de extra verzendkosten dragen vanwege het niet-gratis retourneren.
 6. Indien de aankoopprijs van het artikel dat u onder het ruilrecht heeft geretourneerd hoger is dan de aankoopprijs van het nieuwe artikel, dan storten wij het verschil binnen één week na verzending van het nieuwe artikel per bankoverschrijving terug op uw bankrekening. Geef daarom uw bankrekeninggegevens aan op het in te vullen retourbewijs, tenzij we met u een andere betalingswijze hebben afgesproken.
 7. Indien de aankoopprijs van het door u in het kader van het ruilrecht geselecteerde nieuwe artikel hoger is dan de aankoopprijs van het geretourneerde artikel, dient u het verschil vooraf aan ons over te maken op onze bankrekening, die wij u daarna per e-mail zullen meedelen. het uitoefenen van uw ruilrecht, mits wij geen andere betalingswijze zijn overeengekomen.
 8. Als consument heeft u een herroepingsrecht met betrekking tot de contractverklaring, die betrekking heeft op de aankoop van de nieuwe goederen in het kader van dit conversierecht. Meer informatie over het herroepingsrecht vindt u hier.
 9. Voor de aankoop van de nieuwe goederen in het kader van dit conversierecht zijn de bepalingen over de wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken van toepassing.
 10. Dit ruilrecht heeft geen invloed op uw wettelijke of andere contractuele rechten jegens ons uit het oorspronkelijk met ons gesloten koopcontract. Dit geldt in het bijzonder voor elk bestaand wettelijk herroepingsrecht, bestaande garantierechten of bestaande contractuele claims die voortvloeien uit een garantie met betrekking tot de oorspronkelijk gekochte goederen.
 11. Afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten van ons vrijwillige ruilrecht.


II. Procedure
Om uw ruilrecht uit te oefenen, kunt hier onze ruil retourbon downloaden, deze volledig invullen en vervolgens de artikelen die u wilt ruilen, samen met de retourbon voldoende gefrankeerd opsturen naar het volgende adres:

HUMAN BLOOD B.V.
Oderstraße 63
14513 Teltow
Germany
Duitsland
E-Mail: [email protected]

Als de voorwaarden voor dit conversierecht volledig zijn vervuld (zie hierboven), sturen we u de gewenste ruilartikelen en restitueren we het verschil dat in uw voordeel is overgebleven (voucher).