★★★★★ 4.8/5 met meer dan 385+ beoordelingen op reviews.io

 
Kostenloser Versand ab € 50,- Bestellwert
We steunen sociale projecten!
Eerlijke productie zonder kinderarbeid
Kostenlose Hotline 0800 123 454 321

Certificatie

PETA-Approved Vegan

PETA-Approved-Vegan-Logo

PETA - People of Ethical Treatment of Animals - is een non-profitorganisatie voor dierenrechten sinds 1980. Met meer dan vijf miljoen leden en supporters is het een van de grootste instellingen, wereldwijd actief en uitsluitend gefinancierd met donaties.

PETA veroorzaakt constant sensatie met zijn bewustmakingscampagnes. Of het nu gaat om naaktcampagnes tegen bont, opvallende campagnes tegen dierenslavernij of tegen de uitroeiing van bepaalde diersoorten - de provocerende en extreme aard van PETA wordt een beetje bekritiseerd. Maar dit is precies het plan, als het al geloofwaardig is, om veel mensen te stimuleren om na te denken en de aandacht te vestigen op de soms wrede grieven in hun eigen bedrijven. PETA's campagnes zijn primair gericht tegen dierproeven, intensieve landbouw, pelsdierfokkerijen en de vleesindustrie in het algemeen. Als dieren bij welke soort dan ook schade oplopen, grijpt de faciliteit in. Daarnaast doen ze goed educatief werk over veganistische onderwerpen.

Het doel van de grootste dierenrechtenorganisatie van Duitsland - PeTA Deutschland e.V. - is om elk dier te helpen een verfijnder leven te leiden.
Om het bewustzijn en de verspreiding van veganistische mode en veganistische accessoires te bevorderen, zet PeTA zich constant in om diervriendelijke stijlen en ontwerpen op de markt te brengen.

HUMAN BLOOD is een officiële partner van PeTA en gecertificeerd met het "PeTA-goedgekeurde VEGAN" -zegel. De dierenrechtenorganisatie kent deze certificering toe aan diervriendelijke bedrijven om de bereidheid zichtbaar te maken voor de dieren en veganistische mode beter te kunnen herkennen.

Al onze productfamilies zijn gemarkeerd met dit logo en vermeld op de PeTA-website. Meer informatie op http://www.peta.de/petaapprovedvegan